SosyalAtom Panel

Chrome Bildirim Kapatma

 


Chrome Bildirim Nasıl Kapatılıyor?

Google Chrome, artık dünyanın hemen her yerinden kullanılan bir platform olma özelliği taşıyor. İçerisinde barındırdığı birden fazla seçenek, geniş bilgi ağı sayesinde istediğiniz hemen her bilgiye kolayca ulaşma şansına sahip olabiliyorsunuz. Ancak bazı kullanıcılar, Google Chrome içerisinde çok daha özgür hareket etmek istiyor. Kullandıkları seçenekleri aktif bir şekilde devam ettirebilmenin yanı sıra herhangi bir bildirim almak istemiyorlar. Sürekli olarak gelen bildirimlerin gelmemesi ve rahatsız etmemesi için ne yapmak gerektiğini araştırmaya devam ediyorlar. Bunun için de bazı aşamaların doğru ve eksiksiz bir şekilde kullanılması gerekiyor. Peki siz Chrome bilirimler nasıl kapatılır biliyor musunuz?
Bilgisayarınızda ve mobil cihazlarınız üzerinde karşınıza çıkacak olan reklamlardan kurtulmak ve içeriklere daha rahat ulaşmak için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Ayrıca size sunduğumuz rehber içeriği takip ederek talep ettiğiniz kolaylıklarla buluşma şansına da sahip olabilirsiniz. Bu kısımda yapmanız gerekenlerse aslında sandığınızdan çok daha kolay ve oldukça etkilidir. Söz konusu adımları takip ederek artık Chrome avantajlarından rahat bir şekilde faydalanabilirsiniz. 



Andorid İçin Chrome Bildirim Engelleme Nasıl Yapılır?

Chrome uyarı bildirimleri kapatma işlemleri sırasında ilerleyeceğiniz basamaklar hangi cihaz üzerinden giriş yaptığınıza göre değişiyor. Yani eğer siz girişi Android üzerinden yapıyorsanız o zaman Android telefonunuz ya da tabletinizde Chrome uygulamasını açmalısınız. Bunun ardından da karşınıza çıkan adres çubuğundan ayarlara girmeniz gerekmektedir. Ayarlarda site ayarları, bildirimler kısmına giriş yapmanız gerekmektedir. Bu kısımdan gelen tüm bildirimleri kapatabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz sadece bazı siteler üzerinden gelen bildirimleri de kapatmanız mümkündür. Bu aşamada size sunulan bir esneklik olduğunu da fark edebilirsiniz.
Eğer siz bazı web sitelerin bildirimlerini Android üzerinden kapatmak istiyorsanız o zaman da yine aynı adımları uygulamanız gerekir. Ancak bu işlemleri söz konusu web sitenin adresi üzerinden düzenlemeniz gerekmektedir. Girdiğiniz adreste bilgi, izinler ve bildirimler şeklinde ilerleyerek kapatma işlemini tamamlayabilirsiniz. Böylece aslında Android için bildirim kapatma adımlarının nasıl yapıldığını da öğrenme şansına sahip olabilirsiniz. 



IOS İçin Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Chrome bildirim kapatma işlemleri içerisinde Android üzerinden ilerleyeceğiniz yolla bilgisayarınız ve IOS üzerinden ilerleyeceğiniz yollar farklılık göstermektedir. Bu yüzden tüm bu aşamaları dikkate alarak ilerlemenizde fayda vardır. Eğer bilgisayarınız üzerinden bildirimleri kapatmak istiyorsanız, yapmanız gereken yine Chrome uygulamasını açmaktır. Bu kısımda ayarlara girmeli ve site ayarlarını açmalısınız. Sonrasında da bildirimlere girdikten sonra hangi işlemi yapmak istediğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Bunun için de hem sitelere izin verebilir hem de siteleri ayrı ayrı engelleyebilirsiniz.
Bildirimleri kapatma işlemleri sırasında IOS için de Chrome uygulamasını açmalısınız. Sonrasında ayarlar kısmına girmeli, içerik ayarları ve Pop-upları engelle sekmesine geçmelisiniz. Buradan da Pop-upları engelle kısmını kapatmanız engelleme işlemini tamamlamanız anlamına gelmektedir.

SosyalAtom.com - SMM Panel. SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır. Siz içerik üretmeye daha çok odaklanın diye tüm platformları tek bir panele topladık.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski
SosyalAtom Panel
SosyalAtom Panel
SosyalAtom Panel

نموذج الاتصال